Een team van experts

Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde consultants met gedegen kennis op het gebied van Enterprise Content Management, Analytics en web & mobile development. Met in totaal meer dan 50 jaar ervaring zijn we overtuigd dat onze expertise een belangrijke succesfactor kan zijn in een ACM-project.

Onze ervaring is bovendien niet alleen beperkt tot technische expertise, maar omvat ook change management, projectbeheer en UX best practices voor dit soort projecten.

Wat je van onze samenwerking kan verwachten

Motivatie

Om de klus te klaren heb je mensen met motivatie nodig. Convitas-consultants zijn steeds uiterst gemotiveerd om de meest technische uitdagingen aan te pakken.

De perfecte match

IT-consulting wordt steeds complexer en bij Convitas zijn we van mening dat elke taak een aantal specifieke vaardigheden vereist. Om onze opdracht tot een goed einde te brengen, onderzoeken we zorgvuldig de specifieke vraag en koppelen deze aan de vaardigheden van de meest geschikte consultant.

Kwaliteit

ACM-projecten zijn vaak de hoeksteen van je bedrijf, daarom is het leveren van kwaliteit van zo'n enorm belang bij Convitas.

Ervaring

Ervaring is de sleutel tot het succes van grote, complexe projecten. Onze consultants hebben uitgebreid ervaring met het implementeren van dit soort projecten.

Founder en principal consultant - Filip Van Put

Filip is gespecialiseerd in Business Automation oplossingen. Hij nam reeds verschillende verantwoordelijkheden op zich, variƫrend van ontwikkelaar, teamleider, technisch lead consultant, architect, trainer tot pre-sales. Hij werkt vaak aan EAI (Enterprise Application Integration) en ECM (Enterprise Content Management) projecten en overbrugt daarbij de kloof tussen functionele en technische kennis.

Filip deed ervaring op in grote projecten in de volgende branches: manufacturing, telco, publishing, de publieke sector, insurance, finance en farma.

Wij zijn lid van de Cronos Groep, wat betekent dat we kunnen vertrouwen op andere IT-skills en zo het beste team voor jouw project samen te stellen.