Onze diensten

Waar we in uitblinken

Dankzij ons allround en veelzijdig team, zijn we goed in veel dingen, maar dit zijn de zaken waar we in uitblinken.

Luisteren

Wij geloven dat het oplossen van een business probleem (of eender welk probleem) begint met luisteren. Bij Convitas proberen we te luisteren voordat we in actie schieten. Voordat je workflowoplossingen voor bedrijfsautomatisering implementeert, is het belangrijk dat er geluisterd wordt en dat we begrijpen welk probleem we proberen op te lossen of welke pijn we proberen te verlichten.

Adviseren

Automatiseringsprojecten zijn vaak behoorlijk uitdagend. Gezien onze brede ervaring in dit soort projecten, geven we graag ons gezonde en onbevooroordeelde advies vanuit verschillende invalshoeken. Of het nu gaat om projectaanpak, technische architectuur of change management. We kunnen helpen bij alle aspecten die specifiek zijn voor workflow-oplossingen voor bedrijfsautomatisering.

Implementeren

Uiteraard is de implementatie van een goede Business Automation oplossing de kern van onze expertise. We kunnen helpen met analyse, ontwikkeling, configuratie en alle andere aspecten die horen bij de implementatie van een Business Automation workflow.

Beheren

Eenmaal een systeem draait, moet het natuurlijk blijven draaien. Bij Convitas implementeren we niet alleen systemen die klaar zijn voor de productie, we waken er ook over met de nodige SLA's.